Nieuws

Humor: vrienden Drost en Van Polen dollen met elkaar na bekerderby

Humor: vrienden Drost en Van Polen dollen met elkaar na bekerderby

21-10-2022 09:51

PEC Zwolle won donderdagavond in de KNVB Beker met een minimale marge van HHC Hardenberg: 0-1. De goal van Apostolos Vellios na achttien minuten bleek genoeg voor een plek in de tweede ronde, nadat PEC een groot gedeelte van de tweede helft tegen tien man speelde. Na afloop van de streekderby dolden twee oude vrienden met elkaar voor de camera's van ESPN.

Terwijl Bram van Polen zijn verhaal doet, loopt op de achtergrond HHC'er en oud-Zwollenaar Jesper Drost voorbij. Beiden wonnen samen de beker in 2014. Drost steekt plagend zijn middelvinger op naar zijn boezemvriend en komt ernaast staan. "Krijgt hij nog bier van je?", vraagt Fresia Cousiño Arias aan Drost. "Ja, maar wel eentje minder. Ik heb hoofdpijn van hem", reageert hij.

De 37-jarige Van Polen gaat ondanks dat hij graag zou willen niet op het voorstel in. "Haha, dat kan nu niet. De trainer wordt gek als hij dat hoort. We spelen maandag natuurlijk weer. Met mijn leeftijd duurt het herstel natuurlijk iets langer, maar je moet van de momenten genieten dat het kan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!