Opstellingen bekend: geen Kramer bij RKC en geen Barretto bij NEC

Opstellingen bekend: geen Kramer bij RKC en geen Barretto bij NEC

05-12-2021 12:11 Laatste update: 21:29
Eredivisie 0 Reacties

De opstellingen van RKC Waalwijk en NEC zijn bekend. De ploegen staan zondag om 12.15 uur in het Mandemakers Stadion tegenover elkaar.  

NEC verloor afgelopen speelronde ongelukkig met 2-3 van SC Cambuur. De bezoekers zullen er dan ook op gebrand zijn een resultaat te halen tegen de ploeg uit Waalwijk. De formatie van Joseph Oosting won de laatste wedstrijd wel: Willem II werd overtuigend met 3-0 opzij gezet. 

Jonathan Okita en Édgar Barretto ontbreken wegens blessures bij NEC. Dirk Proper vervangt de Paraguyaan. Bij de gastheren is Michiel Kramer sowieso niet van de partij. De clubtopscorer van de Brabanders ontbreekt door een schorsing. Roy Kuijpers kan in actie komen voor RKC, hij begint op de bank. De aanvaller kwam over van FC Den Bosch. Daar speelde hij op amateurbasis, waardoor het voor de Waalwijkers mogelijk was de revelatie (tien doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie) buiten de transferperiode om aan te trekken.  

NEC bezet voorafgaand aan de ontmoeting met RKC de - voor een promovendus verdienstelijke - elfde plaats en verzamelde tot nu toe negentien punten. RKC staat net boven de degradatiestreep met twaalf punten, twee meer dan nummer zestien Sparta. Scheidsrechter bij de ontmoeting in Gelderland is Dennis Higler. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie