Nieuws

Ambitieuze Becker kijkt stiekem vooruit: 'Dat zou toch ook mooi zijn, weet je'

Ambitieuze Becker kijkt stiekem vooruit: 'Dat zou toch ook mooi zijn, weet je'

20-10-2022 08:25

Sheraldo Becker is bezig aan zijn meest imposante seizoen ooit als profvoetballer. De aanvaller van Union Berlin maakte er al zes in de Bundesliga, waar hij zelfs even topscorer was. Dat de Nederlander ambitieuze plannen heeft voor het verdere verloop van zijn carrière, laat hij optekenen door Voetbal International.

Volgens VI heeft Becker een interessant contract in de Duitse hoofdstad. De verbintenis loopt door tot de zomer van 2025 en bevat een gelimiteerde afkoopsom. “Niet de hoogste natuurlijk, want ik ben ook al 27, en dus niet meer de jongste”, aldus de zelfbewuste aanvaller, die stiekem al verder kijkt dan Union. “Maar ik moet het wel laten zien. Mijn droom is niet meer de Eredivisie, daar ben ik voorbij. Kan ook niet echt, alleen Ajax of PSV kan me betalen. Daar zou ik over nadenken, maar het is niet het eerste.”

“Alhoewel, Ajax is andere koek, weet je. Dat zou toch ook mooi zijn”, vervolgt Becker, die een verleden heeft in Amsterdam. Daar haalde hij nooit de hoofdmacht. “Alle jongens die ze wegstuurden van ons komen daar terug. Het zou mooi zijn om via een omweg toch nog in de Arena te spelen. Maar luister, ik ben daar niet mee bezig. De Duitse top of Engeland zou ook mooi zijn. Het zou kunnen.”

Union Berlin is met Becker aan een indrukwekkend seizoen bezig. De club uit Berlijn gaat momenteel aan kop in de Bundesliga, met een voorsprong van vier punten op nummer twee Bayern München.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!