Nieuws

'Positie Schreuder niet in gevaar, bedrag Ajax te gortig voor Stuttgart'

'Positie Schreuder niet in gevaar, bedrag Ajax te gortig voor Stuttgart'

19-10-2022 19:26

Alfred Schreuder staat niet op het punt Ajax te verruilen voor VfB Stuttgart. Volgens het Duitse BILD vragen de Amsterdammers anderhalf miljoen om het contract van de trainer vroegtijdig te verscheuren en dat ziet de Duitse club niet zitten. 

Schreuder heeft een contract tot 2024 bij de Amsterdamse club en dus moet een bedrag worden betaald aan Ajax als de trainer vroegtijdig vertrekt. De trainer is sinds deze week te vinden op een lijstje van Stuttgart, dat op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer, maar de club ziet het niet zitten een bedrag van anderhalf miljoen euro af te tikken. 

De trainer van Ajax is niet de topkandidaat om Stuttgart onder handen te nemen. Volgens het Duitse medium maakt Jess Thorup, die clubloos is, de meeste aanspraak op de trainersklus. 

De resultaten van Ajax zijn onder Schreuder gerust wisselvallig te noemen. De club gaat aan kop in de Eredivisie, maar weet lang niet elke wedstrijd te overtuigen. In de Champions League is de kans op overwintering na drie nederlagen extreem klein. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!