Nieuws

Aan ambities geen gebrek: 'Doel van Kuijt is om met ADO te promoveren'

Aan ambities geen gebrek: 'Doel van Kuijt is om met ADO te promoveren'

19-10-2022 18:17
0

Dirk Kuijt heeft als doel te promoveren met ADO Den Haag, stelt ADO-speler Ricardo Kishna. De Haagse club pakte de afgelopen vijf wedstrijden acht punten en is langzaam de weg omhoog aan het vinden. 

Ricardo Kishna spreekt in gesprek met Voetbal International over de doelen van Kuijt en van zichzelf als speler. "De trainer heeft een heel specifiek doel: promoveren. Daarvoor ziet hij mij als een belangrijke schakel, binnen en buiten het veld. We hebben heel goed contact. Hij vraagt veel en is benieuwd naar wat een bepaald aantal spelers vindt: wat goed gaat, wat beter kan, wat we zouden kunnen doen."

De ambities van Kuijt zijn opmerkelijk, aangezien ADO na de eerste speelrondes nog stijf onderaan stond. Inmiddels gaat het beter en is de club terug te vinden op plek dertien. Het verschil met koploper Heracles bedraagt elf punten. "We moeten van week tot week gewoon een goed resultaat proberen te halen, dan zien we wel waar het schip strandt. Ja, we hebben een inhaalslag te maken, maar we zijn pas elf wedstrijden onderweg", stelt Kishna. 

Volgens de speler is het nog geen uitgesloten zaak dat ADO dit seizoen al kan stunten. "In deze competitie maak je een heel jaar lang kans op een periodetitel en je hoeft niet per se in de toptwee te eindigen om uiteindelijk te promoveren. Het seizoen is nog helemaal niet vergooid, alleen duidelijk is dat er wel dingen beter moeten", besluit de voormalig Ajacied. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie