Nieuws

'PSV hoeft geen rekening te houden met gevaarlijke buitenspeler van Arsenal'

'PSV hoeft geen rekening te houden met gevaarlijke buitenspeler van Arsenal'

19-10-2022 17:15

PSV hoeft donderdag op bezoek bij Arsenal waarschijnlijk geen rekening te houden met Gabriel Martinelli. De buitenspeler van The Gunners ontbrak woensdag op de training. 

Volgens verschillende Engelse media is de 21-jarige Braziliaan niet op de training verschenen, al is de reden onduidelijk. Martinelli speelde het afgelopen weekend nog tegen Leeds United en speelde de volledige wedstrijd uit zonder problemen. Het ontbreken van Martinelli zou een grote opluchting zijn voor PSV: de speler was in de eerste tien wedstrijden al goed voor zes doelpunten bij de koploper van de Premier League. 

Aan de kant van PSV is er meer goed nieuws: Luuk de Jong en Noni Madueke zijn fit genoeg om mee af te reizen naar Londen en Mauro Júnior is ook van de partij. PSV treft Arsenal in een inhaalwedstrijd in de Europa League. De ploeg van Mikel Arteta gaat aan kop met negen punten, PSV staat tweede met zeven punten. PSV zou met een resultaat in het Emirates Stadium een grote stap kunnen zetten naar overwintering in de Europa League

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!