Nieuws

Nagelsmann en Davies nemen het op voor Musiala: 'Kende een beter seizoen'

Nagelsmann en Davies nemen het op voor Musiala: 'Kende een beter seizoen'

19-10-2022 09:22

Julian Nagelsmann neemt het op voor zijn pupil Jamal Musiala. De trainer van Bayern München vindt dat Musiala meer had verdiend bij de Kopa Trophy-verkiezing, waar hij op plek drie eindigde achter Eduardo Camavinga en winnaar Gavi.

"In mijn ogen hebben Jamal Musiala en Jude Bellingham een beter seizoen gehad dan de winnaar", zei Nagelsmann dinsdag op de persconferentie tegen Duitse media. "Gavi is wel een geweldige speler hoor, ik ben blij voor hem." Musiala is inmiddels van vaste waarde bij Bayern München, waar de 19-jarige middenvelder bijna niet meer als talent wordt beschouwd. Ook in het Duitse nationale elftal maakt hij indruk. Zo heeft hij al zeventien interlands op zijn naam staan.

Ook zijn teamgenoot, de Canadees Alphonso Davies reageerde. Op Twitter zegt de linksback: "Ze hebben je misschien de Kopa Trophy ontnomen, maar ze zullen je je toekomstige Gouden Bal niet afpakken." Bayern München gaat woensdagavond om 20.45 uur in de DFB Pokal op bezoek bij FC Augsburg.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!