Nieuws

Hofland woest na uitschakeling: 'Compleet laten liggen, er niet alles aan gedaan'

Hofland woest na uitschakeling: 'Compleet laten liggen, er niet alles aan gedaan'

18-10-2022 22:43

Kevin Hofland was 'ontzettend boos' na de uitschakeling van zijn Willem II op bezoek bij FC Eindhoven in de eerste ronde van de KNVB Beker. De oefenmeester van de Tricolores haalde uit naar zijn eigen spelers.

is gewoon heel simpel", briest Hofland na afloop van het duel bij het Brabants Dagblad. "Als je een wedstrijd wil winnen, moeten er kerels op het veld staan. De dood of de gladiolen. Maar we hebben het compleet laten liggen."

De totstandkoming van de 1-0 was volgens de coach illustratief voor het spel van Willem II. In aanloop naar de Eindhoven-goal werden meerdere persoonlijke duels verloren door de Tilburgers. "We moeten veel agressiever zijn, en er alles aan doen om te winnen. En juist dat mis ik", aldus Hofland. "Hoe dat komt? Ik heb geen idee."

De meegereisde Willem II-supporters lieten na afloop van het duel hun onvrede in woord en gebaar blijken. "Zij zien ook dat we er niet alles aan gedaan hebben, en dan begrijp ik die woede volkomen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!