Nieuws

Derdedivisionist Hoek hoopt op stunt tegen Heerenveen: 'Alle druk ligt bij hen'

Derdedivisionist Hoek hoopt op stunt tegen Heerenveen: 'Alle druk ligt bij hen'

18-10-2022 17:44

Derdedivionist HSV Hoek treedt dinsdagavond op tegen sc Heerenveen in de eerste ronde van de KNVB Beker. Trainer Pieter Ongena stelt dat zijn ploeg een goede generale kende in aanloop naar het duel en niets te verliezen heeft tegen de Friezen. 

Hoek is een dorp in de gemeente Terneuzen, dat zich bevindt in Zeeuws-Vlaanderen. Ongena snapt dat de underdog-positie aan Hoek is toegekend en wil vooral dat zijn ploeg van de wedstrijd geniet. "Laten we vooral genieten van de bekerwedstrijd tegen Heerenveen", stelt de trainer tegenover de Provinciale Zeeuwse Courant

Van druk is er geen sprake aan de kant van de thuisploeg. "We hebben niks te bewijzen. Heerenveen mag laten zien waarom ze al zo lang op dit niveau spelen. Ik verwacht dat ze met een veredeld B-elftal spelen. Ze krijgen in elk geval niks cadeau, we gaan niks gratis weggeven en ik heb het gevoel dat we best een goeie prestatie op de mat kunnen leggen", stelt Ongena. 

De Zeeuwse ploeg won onlangs nog met 6-0 van koploper Dovo. "Misschien heeft onze prestatie van zaterdag Heerenveen nog wel getriggerd. Dat zou een mooi compliment voor ons zijn", besluit de trainer. De twee ploegen trappen dinsdagavond om 20.00 uur af. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!