Nieuws

Opmerkelijk gerucht: 'Ronaldo mist debuut Rangnick door manier van juichen'

Opmerkelijk gerucht: 'Ronaldo mist debuut Rangnick door manier van juichen'

04-12-2021 11:32 Laatste update: 11:44

Een zeer opmerkelijk bericht uit Engeland. Cristiano Ronaldo – de man die Manchester United donderdag met twee doelpunten voorbij Arsenal (3-2 zege) schoot – is geblessseerd geraakt bij het juichen van zijn tweede treffer.  

Dit bijzondere gerucht wordt gebracht door de The Sun. Het zou een flinke tegenslag betekenen voor Ralf Rangnick, die zich bij zijn eerste persconferentie als interim-manager van The Mancunians nog lovend uitliet over de 36-jarige Portugese topspits.  

De man die zijn achthonderdste doelpunt eerder in de wedstrijd aan liet tekenen, juichte op kenmerkende wijze toen hij vanaf de stip voor een 3-2 voorsprong zorgde. Hij zou zijn knie geblesseerd hebben bij het neerkomen na het juichen, schrijft de Britse sensatiekrant.  

Uiteindelijk hield de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar het tot de 88e minuut vol, voordat hij vervangen moest worden. Het is dus nog niet duidelijk of de nieuwe Duitse interim-manager bij zijn debuut een beroep kan doen op Ronaldo. Rangnick debuteert zondag om 15.00 uur met een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!