Transfernieuws

Streuer helpt geruchten uit de wereld: 'Geen enkele noodzaak hem te verkopen'

Streuer helpt geruchten uit de wereld: 'Geen enkele noodzaak hem te verkopen'

18-10-2022 10:18

Jan Streuer heeft direct gereageerd op de geruchten dat FC Twente genoodzaakt is Ramiz Zerrouki in de winter te verkopen. De technisch directeur zegt dat prestaties voorop staan bij de Tukkers en dat er geen reden is afscheid te nemen van de sterk presterende middenvelder, die in de belangstelling staat bij Feyenoord

Streuer reageert tegenover TC/Tubantia over de transfersoap rondom Zerrouki. De middenvelder werd in de transferperiode van afgelopen zomer vaak in verband gebracht met een vertrek naar Feyenoord, maar die stap werd nooit gezet. Het geluid dat Feyenoord zich in de winter opnieuw zal melden voor de speler, wordt alsmaar luider. 

Volgens de technisch directeur hoeft Feyenoord geen moeite te doen. "Wij willen presteren dit seizoen. Er is geen enkele noodzaak om in de winter te verkopen", wordt gesteld. 'Algemeen directeur Paul van der Kraan zei enkele weken geleden al dat de club geen transfers hoeft te maken om financiële redenen', voegt Tubantia daar aan toe. 

Zerrouki zit sinds 2016 bij FC Twente en doorliep de jeugdopleiding bij Ajax. De in Amsterdam geboren Algerijn heeft een contract dat tot 2024 doorloopt in Enschede. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!