Nieuws

VI: Feyenoord denkt nog altijd aan Zerrouki: Twente móét verkopen

VI: Feyenoord denkt nog altijd aan Zerrouki: Twente móét verkopen

18-10-2022 08:47
1

Het spel tussen Feyenoord, FC Twente en Ramiz Zerrouki is nog niet van de wagen, denkt Voetbal International. Volgens de medium is het vrijwel zeker dat de Rotterdammers in de winter nog een keer aankloppen bij de club uit Enschede.

VI weet dat november de periode is waarin normaal gesproken de targets richting de winter worden besproken. Al is het nog geen november, het heeft er alle schijn van dat er weinig gesproken hoeft te worden. Volgens het medium lijkt iedereen al te weten dat Zerrouki naar De Kuip moet komen, aangezien FC Twente móét verkopen, het liefst al in de winter.

Mocht Zerrouki daadwerkelijk de overstap naar Rotterdam-Zuid maken, dan heeft het de gewenste opvolger van Frederik Aursnes eindelijk binnen. Naast de Algerijn zou Arne Slot ook nog een speler willen hebben 'met exceptionele kwaliteiten die vanuit het niets een wedstrijd kan beslissen'. Het prijskaartje voor dit type speler lijkt te hoog gegrepen te zijn voor Feyenoord.

Het is niet de eerste keer dat Zerrouki aan Feyenoord wordt gelinkt. Afgelopen zomer deden de Rotterdammers al een poging om de middenvelder los te weken bij Twente, maar het verschil tussen vraag een aanbod was te groot. De stadionclub zou vijf miljoen over hebben, terwijl ze in Enschede meer aan een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro dachten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!