Transfernieuws

'Ook Overmars aast op Uruguayaans Feyenoord-target'

'Ook Overmars aast op Uruguayaans Feyenoord-target'

17-10-2022 21:35 Laatste update: 18-10-2022 08:55

Tijdens de afgelopen transferperiode had Feyenoord vergaande interesse in spits Thiago Borbas. De 20-jarige Uruguayaan staat volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl nog steeds op de schaduwlijst van de Rotterdammers. Concurrentie wordt nu echter ook gemeld, uit bekende hoek.

Zo zou het Royal Antwerp van technisch directeur Marc Overmars namelijk zijn pijlen hebben gezet op de doelpuntenmachine van CA River Plate. Overmars zou Borbas al meerdere malen hebben zien spelen en ondertussen ook overtuigd zijn geraakt van zijn kwaliteiten. In 2022 scoorde hij al 19 keer in 43 duels.

Feyenoord wil graag nog een derde spits aan de selectie toevoegen, maar lijkt de financiële middelen er nog niet voor te hebben. Voor Antwerp geldt dat wel. Mocht Overmars er daadwerkelijk in slagen om Borbas naar de Jupiler Pro League te halen, dan kan Feyenoord in ieder geval één mogelijke naam wegstrepen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!