Nieuws

Kerkhofjes blij met teruggekeerde PSV'er: 'Zoveel beter nu, hij brengt echt rust'

Kerkhofjes blij met teruggekeerde PSV'er: 'Zoveel beter nu, hij brengt echt rust'

17-10-2022 17:08
1

PSV draait de afgelopen weken zowel in de Eredivisie als de Europa League weer op volle toeren. Volgens clubicoon Willy van de Kerkhof heeft dat alles te maken met de teruggekeerde André Ramalho.

Met de Braziliaan in de basis werd in de afgelopen anderhalve week twee keer overtuigend afgerekend met FC Zürich (1-5 en 5-0) en afgelopen zondag met FC Utrecht (6-1 zege). "Sinds die weer op niveau is, draait PSV zoveel beter. Hij brengt echt rust", zegt Van de Kerkhof bij Omroep Brabant.

Alhoewel Guus Til met twee doelpunten één van de hoofdrolspelers was tijdens de overwinning op de Domstedelingen, verdwijnt hij als het aan de oud-voetballer ligt weer snel uit de PSV-basis. "Luuk de Jong is altijd een verbetering dus die moet straks de plek van Guus Til innemen."

Voor spelers zoals Noni Madueke en Mauro Júnior voorziet Van de Kerkhof op de korte termijn geen rol weggelegd. "Maar de andere tien moeten vooral blijven staan. Dan moeten de anderen even op hun beurt wachten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!