Nieuws

Bayern moet het de komende tijd zonder Sané stellen: 'Scheurtje in zijn dijbeen'

Bayern moet het de komende tijd zonder Sané stellen: 'Scheurtje in zijn dijbeen'

17-10-2022 11:26 Laatste update: 11:32

Bayern München moet het de komende tijd zonder Leroy Sané stellen. De vleugelaanvaller liep tijdens het duel met SC Freiburg (5-0) een scheurtje op in zijn linkerdijbeen en ligt er de komende weken uit. 

Bayern München laat op de clubsite weten dat de club het 'voorlopig' zonder Sané moet stellen. De Duitse club heeft besloten geen voorspelling te doen over de herstelperiode van de speler. Het WK begint over een maand in Qatar en het is goed mogelijk dat Sané het mondiale landentoernooi aan zich voorbij moet laten schieten. De buitenspeler werd tijdens het duel met Freiburg een kwartier voor tijd gewisseld en leek daar niet blij mee. 

Het zou niet de eerste keer zijn dat Sané op de valreep een WK mist. In 2018 werd de speler tot grote verrassing buiten de selectie gelaten door bondscoach Joachim Löw. De keuze viel uiteindelijk op Julian Brandt in een 'foto-finish'. Sané was destijds nog speler van Manchester City. Sané was bezig aan een ijzersterk seizoen en wist in de eerste tien Bundesliga-wedstrijden al vijf keer te scoren en drie assists te geven. Volgens BILD is het de verwachting dat Sané drie weken uit de roulatie ligt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!