Nieuws

Mbappé reageert op de geruchten over een winters vertrek bij Paris Saint-Germain

Mbappé reageert op de geruchten over een winters vertrek bij Paris Saint-Germain

17-10-2022 07:05

Kylian Mbappé heeft gereageerd op de geruchten over een winters vertrek bij Paris Saint-Germain. De Franse superster ontkent de verhalen in alle toonaarden.

Afgelopen week deden er verhalen de rondte dat Mbappé na het WK zou willen vertrekken uit Parijs. De Fransman zou zich verraadden hebben gevoeld, waarbij sommige afspraken niet na zouden zijn gekomen door de club.  

Na de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille (1-0 winst), werd Mbappé het vuur aan de schenen gelegd. “Of ik boos ben op PSG? Nee”, verscheen hij stellig voor de camera. “Ik heb nooit gevraagd om een vertrek in januari. Dat is helemaal niet waar.”

Het ontkennen van de verhalen rijmt exact met de woorden van trainer Christophe Galtier. De Franse oefenmeester verscheen afgelopen week geïrriteerd in de media en ging ook nu weer even in op de situatie. “Geloof me, alles gaat goed in de kleedkamer. Ze hebben een sterke persoonlijkheid, maar ze zijn ook zeer goede professionals.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!