Transfernieuws

'Feyenoord overweegt voortijdig afbreken huurperiode van linksback'

'Feyenoord overweegt voortijdig afbreken huurperiode van linksback'

16-10-2022 20:17 Laatste update: 20:20

Fredrik André Bjørkan heeft sinds hij aan het eind van de zomerse transferperiode naar Feyenoord over kwam nog geen potten kunnen breken. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908 staat de Noorse verdediger op de nominatie om in de winter terug te keren naar Duitsland.

Na het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United maakte Feyenoord van het versterken van de linksbackpositie de prioriteit. Bjørkan kwam op huurbasis over van Hertha BSC, maar heeft nog bepaald geen indruk kunnen maken. De verdediger kwam tot dusver niet verder dan 68 minuten tegen Go Ahead Eagles (3-4).

Vervolgens ontbrak Bjørkan in de overige duels in de basis. Tijdens de 1-3 overwinning op AZ zat hij zelfs niet bij de selectie. Volgens 1908 keert Bjørkan in de winterstop terug naar zijn eigenlijke broodheer om vervolgens direct weer te vertrekken. FK Bodø/Glimt, tegenstander van PSV in de Europa League, wil hem vervolgens binnenhalen. Aangezien de mandekker nog geen minuten heeft gemaakt voor de Duitse formatie, is het voor hem mogelijk om nogmaals van club te wisselen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!