Nieuws

De Gea stuurt aan op contractverlenging: 'Ik speel goed en wil trofeeën winnen'

De Gea stuurt aan op contractverlenging: 'Ik speel goed en wil trofeeën winnen'

16-10-2022 07:50 Laatste update: 07:59

David de Gea lijkt aan te sturen op een contractverlenging bij Manchester United. De Spaanse doelman voelt zich goed op zijn plek en heeft vertrouwen in een succesvolle toekomst.

De Gea staat al twaalf seizoenen onder de lat bij United en lijkt niet van plan te zijn het daar bij te laten. De doelman wil graag in Manchester blijven en verwacht dat hij een nieuw contract verdiend heeft. "Dit is mijn club en dit is waar ik me goed voel. Ik speel goed, en voel me goed. Ik denk dat er nog veel jaren komen en heb vertrouwen", vertelde De Gea tegenover de Manchester EveningNews. "Ik blijf hier graag nog meerdere jaren om te presteren. Daarnaast wil ik de jongere spelers met mijn ervaring helpen en proberen trofeeën te winnen."

Aan het eind van dit seizoen loopt het contract van de 31-jarige doelman af. Echter heeft United de optie om het contract met een jaar te verlengen. Momenteel verdient De Gea omgerekend 430.000 euro per week. Hiermee is de Spanjaard de best betaalde doelman ter wereld. De keeper gaat er van uit dat hij samen met de club spoedig om de tafel gaat om een nieuw contract uit te onderhandelen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!