Transfernieuws

'Real houdt 21-jarige ster van Bayern München nog altijd in de gaten'

'Real houdt 21-jarige ster van Bayern München nog altijd in de gaten'

15-10-2022 18:43

Real Madrid is voorlopig niet uitgekeken op Alphonso Davies. De 21-jarige Canadees heeft een bewogen jaar achter de rug bij Bayern München, maar staat nog steeds hoog aangeschreven bij De Koninklijke. 

Davies heeft een aantal spannende maanden achter de rug en kampte in januari onder meer met hartproblemen. De Canadees had in augustus last van een spierblessure en in duel met Borussia Dortmund liep de voetballer nog geen week geleden een hoofdblessure op. Het contract van Davies loopt in 2025 af bij Der Rekordmeister en Real wil de speler, indien de blessuregolf enigszins ophoudt, graag toevoegen aan de selectie, meldt MARCA.

Naast Davies is Real ook zeer geïnteresseerd in de nog altijd pas negentienjarige Jude Bellingham, maar volgens het Spaanse medium wil de club eerst de contractsituaties bij de eigen selectie oplossen. Namen als Luka Modric, Karim Benzema en Toni Kroos lopen spoedig uit hun contract. Davies zal in november aanwezig zijn op het WK in Qatar met het nationale elftal van Canada en zich verder in de kijker kunnen spelen bij de Madrilenen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!