Transfernieuws

'Concurrentie voor Ten Hag en co.: ook PSG aast op Internazionale-spits'

'Concurrentie voor Ten Hag en co.: ook PSG aast op Internazionale-spits'

15-10-2022 11:52

Lautaro Martínez staat er goed op bij de Europese topclubs. La Gazzetta dello Sport meldt dat het Manchester United van Erik ten Hag en Paris Saint-Germain azen op zijn komst. De spits zou zelf niet bezig zijn met een vertrek.

Manchester United heeft met Anthony Martial, Marcus Rashford en Cristiano Ronaldo drie spitsen in de gelederen. Toch zou Ten Hag aandringen op de komst van een échte spits. Dat zou volgens het Italiaanse medium dus Martínez moeten worden. De spits van Internazionale is echter ook in beeld bij Paris Saint-Germain, waar hij de opvolger moet worden van Kylian Mbappé. De Fransman is ongelukkig bij de Parijzenaren en aast volgens de media op een vertrek.

Bovendien zou Martínez een goede relatie hebben met Lionel Messi. PSG hoopt Messi met de komst van de Argentijnse spits langer aan zich te kunnen binden. Het contract van de voormalig vedette van FC Barcelona loopt na dit seizoen af in Frankrijk. Om de komst van Martínez te bewerkstelligen zal zijn tot 2026 lopende contract in Milaan afgekocht moeten worden. Bovendien zou de Argentijns international van Inter niet bezig zijn met een vertrek. De aanvaller wil zich focussen op het WK in Qatar.

Martínez maakte sinds zijn overstap van Racing Club naar Internazionale indruk in Europa. De spits was in 194 wedstrijden goed voor 78 doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!