Nieuws

Becker op zijn plek bij Union: 'Als Ajax mij belt, wordt het een ander verhaal'

Becker op zijn plek bij Union: 'Als Ajax mij belt, wordt het een ander verhaal'

15-10-2022 10:10

Sheraldo Becker gaat op dit moment aan kop met Union Berlin in de Bundesliga. De aanvaller is met zes doelpunten en drie assists de grote man dit seizoen bij zijn club. De oud-Ajacied heeft via een omweg toch de top weten te bereiken. Bij de Amsterdammers kwam het niet tot een doorbraak.

"Je hebt vele wegen die naar Rome leiden. Misschien is mijn tijd nu. Ik ben bezig aan de belangrijkste jaren van mijn carrière", aldus Becker tegenover De Telegraaf. "Als je jong bent en bij Ajax speelt, wil je debuteren, in de ArenA spelen. Maar als dat er niet in zit, moet je keuzes maken. Bij andere jongens ging het sneller, maar ik ben nu hier als 27-jarige en ben alleen maar bezig me keer op keer te bewijzen."

In terugkeer bij Ajax sluit de Surinaams international niet uit. "Het zou mogelijk kunnen zijn, toch? Ik ben er opgegroeid. Waar Ajax voor staat en wat de club voor mij betekent, dat zal nooit veranderen. Een vervolgstap in de Bundesliga of naar een andere grote competitie zou prachtig zijn, maar als Ajax mij belt, wordt het toch weer een ander verhaal. Maar dat zijn dromen. Ik focus me op het hier en nu."

Becker is op zijn plek bij Union. "Onze fans zijn echt geweldig in hoe zij de club vooropzetten. "Het gaat negentig minuten hard, dat het soms pijn aan je oren doet. Hier doe je het voor."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!