Nieuws

Lukkien baalt na gelijkspel tegen Volendam: 'Hadden met 4-1 kunnen winnen'

Lukkien baalt na gelijkspel tegen Volendam: 'Hadden met 4-1 kunnen winnen'

14-10-2022 23:57

FC Emmen-trainer Dick Lukkien vindt dat zijn ploeg zichzelf vrijdagavond tekort heeft gedaan. De Emmenaren speelden met 1-1 gelijk tegen FC Volendam, maar was de betere ploeg op De Oude Meerdijk.

"We hadden het verschil voor de rust al moeten maken", reageert Lukkien na afloop voor de camera van ESPN. "Dan kom je ook nog 0-1 achter. Dit is een wedstrijd die we denk ik met 4-1 hadden kunnen winnen. Ik denk dat we heel veel kansen gecreëerd hebben. Waar we mee bezig zijn heb ik zeker teruggezien, maar het heeft helaas niet geleid tot drie punten. In de tweede helft waren we minder vast aan de bal en had ook Volendam het een en ander gerepareerd. Ook sloeg de vermoeidheid bij ons toe", besluit Lukkien.

Emmen is door het gelijkspel terug te vinden op de zestiende plaats in de Eredivisie. Tegenstander Volendam staat één plekje lager en Vitesse is (tijdelijk) de nieuwe hekkensluiter.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!