Nieuws

'Kökcü maakt Europa wakker: Duitse en Franse scouts in De Kuip tegen Midtjylland'

'Kökcü maakt Europa wakker: Duitse en Franse scouts in De Kuip tegen Midtjylland'

14-10-2022 16:15
5

De prestaties van Feyenoorder Orkun Kökcü zijn ook elders in Europa opgevallen. De aanvoerder van de Rotterdammers is in het duel tegen FC Midtjylland bekeken door scouts vanuit de Bundesliga en Ligue 1, weet 1908.nl.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium zaten er scouts van Olympique Lyon en Borussia Dortmund op de tribune om de verrichtingen van Kökcü live te aanschouwen. Dat is positief voor de Turk, aangezien hij weer meermaals zijn klasse liet zien.

Volgens 1908.nl is het niet de eerste keer dat de Duitsers op de tribune zitten voor Kökcü. In Denemarken zou er ook al een delegatie zijn afgereisd om de middenvelder te bekijken. Ook in het afgelopen seizoen zouden de Turks-international zijn bekeken.

Mocht er een club zijn die overtuigd raakt van de kunsten van Kökcü, dan zal het de portemonnee moeten trekken. De Feyenoorder ligt tot 2025 vast in de havenstad, met een concept van een verlening van nog één extra jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!