Nieuws

Mourinho deelt sneer uit aan Barcelona: 'De mislukkingen van de Champions League'

Mourinho deelt sneer uit aan Barcelona: 'De mislukkingen van de Champions League'

14-10-2022 12:09

José Mourinho heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. De Portugese trainer deelt een sneer uit naar de nummers drie in de Champions League en in het bijzonder naar FC Barcelona.

Mourinho was jaren trainer van Real Madrid en maakte daar meerdere hevige derby’s met Barcelona mee. The Special One kan het daarom ook niet laten om een sneer uit te delen naar de Catalanen, aangezien zij naar alle waarschijnlijkheid afdalen uit het miljoenenbal naar de Europa League. "De mislukte haaien van de Champions League zullen arriveren en ze zullen hard binnenkomen". Vertelde Mourinho op de persconferentie. "Zo zou het niet moeten zijn, maar het is de realiteit. Het wordt leuk om tegen de mislukkingen van de Champions League te spelen."

De Portugees ging zelf met zijn ploeg AS Roma onderuit tegen Real Betis. Echter heeft Mourinho er alle vertrouwen in dat zijn ploeg de volgen ronde bereikt. "We willen als tweede eindigen en doorgaan." Zelfs als Roma derde wordt en afdaalt naar de Conference League blaakt de 59-jarige trainer nog van het zelfvertrouwen. "Als we derde worden, zijn we kandidaten om de Conference League-titel te prolongeren", aldus de oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!