Nieuws

Midtjylland tevreden met punt: 'Geweldig om in zo'n prachtige atmosfeer te spelen'

Midtjylland tevreden met punt: 'Geweldig om in zo'n prachtige atmosfeer te spelen'

14-10-2022 07:39 Laatste update: 07:42
1

FC Midtjylland-trainer Albert Capellas verscheen met een brede glimlach voor de camera’s van ESPN na het gelijke spel tegen Feyenoord in De Kuip (2-2). De Spaanse oefenmeester is trots op zijn elftal.

Ondanks de grote druk van Feyenoord en het publiek, ging Midtjylland met een resultaat terug naar Denemarken. Het zat de Denen dan ook niet tegen: Patrik Walemark, invaller aan Rotterdamse zijde, raakte in de slotfase nog de paal.

''Het is heel moeilijk om hier punten te halen. Het is goed voor ons en het Deense voetbal, ik ben erg blij", begon Capellas bij ESPN. ''In de tweede helft hebben we vaker moeten lijden, maar we konden het aan. We wilden wisselen, maar door de corners kon dat niet. Dat heeft ons misschien wel een doelpunt gekost.''

''We hebben laten zien dat we het aankunnen om tegen zulke tegenstanders, met zulke fans in een geweldige atmosfeer, te spelen”, vervolgt de Spanjaard, die zijn ogen niet sluit voor het toneel waarin zij ploeg een punt pakte. ''Ik houd ervan! We hebben er veel over De Kuip gesproken.''

Ondanks het gelijke spel staat Feyenoord nog altijd op plek één in de knotsgekke groep met Midtjylland, Lazio en Sturm Graz. Alle teams hebben momenteel vijf punten, maar de Rotterdammers hebben het beste doelsaldo.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie