Nieuws

Tevreden Van Nistelrooij waakt voor Arsenal: 'Goed gevoel zegt mij niet zo veel'

Tevreden Van Nistelrooij waakt voor Arsenal: 'Goed gevoel zegt mij niet zo veel'

13-10-2022 23:52

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij waakt voor euforie na de gewonnen wedstrijd tegen FC Zürich (5-0). De Eindhovenaren domineerden het Europa League-duel en nemen het volgende week op tegen Arsenal.

"Ik vond het in de heenwedstrijd nog overtuigender", reageert Van Nistelrooij na afloop van het duel met FC Zürich. "Dit keer kregen we alleen geen tegendoelpunt, dus in die zin is het resultaat wel beter. Tijdens de wedstrijd hebben we nog spelers rust kunnen geven en dat is ook waar ik op hoopte. Ik startte expres met de beste elf, zodat ik gaande de wedstrijd belangrijke jongens kon wisselen."

PSV lijkt de goede vorm weer opgepakt te hebben, al wil Van Nistelrooij niet teveel mee in de euforie in aanloop naar het treffen met Arsenal. "Dat duel gaat gewoon heel moeilijk worden. Een goed gevoel zegt mij niet zo veel. Met een gevoel kan je niet winnen. We zitten wel in een stijgende lijn natuurlijk, maar dat moeten we eerst zondag tegen FC Utrecht laten zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!