Nieuws

Kökcü baalt van scheidsrechter: 'Op dat moment heb ik mezelf niet in de hand'

Kökcü baalt van scheidsrechter: 'Op dat moment heb ik mezelf niet in de hand'

13-10-2022 22:34

Orkun Kökcü hekelt het optreden van de scheidsrechter bij het duel tussen Feyenoord en FC Midtjylland, maar de captain van de Rotterdammers kijkt ook in de spiegel. Hij had zichzelf even niet in de hand.

"De teleurstelling is heel groot", reageert Kökcü na afloop bij ESPN. "Bij mij overheerst het gevoel dat we na een periode in de eerste helft volledig de controle hadden over de wedstrijd. We creëerden veel kanse en hadden veel schoten, maar we staan met één punt en dat is enorm balen."

Scheidsrechter Rade Obrenovic zorgde voor veel irritatie bij Kökcü. "Ik had sterk het gevoel dat overtredingen wel aan Midtjylland, maar niet aan ons werden gegeven. In de eerste helft was er een handsbal, die gaf hij niet. En in de tweede helft gaf hij 'm wel bij Javairo Dilrosun. Ik kijk natuurlijk met een Feyenoord-bril, dus ik weet niet of ik het goed heb aangepakt. Ik mag mij niet zo laten gaan bij die gele kaart. Toen liet ik me even gaan. Ik ben een jongen met emotie en op dat moment heb ik mezelf niet in de hand. Voortaan moet ik daar slimmer in zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s