Opstellingen

Jansen verrast met opstelling AZ: Bazoer mag het vanaf minuut één gaan laten zien

Jansen verrast met opstelling AZ: Bazoer mag het vanaf minuut één gaan laten zien

13-10-2022 17:58

Pascal Jansen heeft prijsgegeven welke elf het voor AZ mogen gaan doen tegen Apollon Limassol in de Conference League. De AZ-trainer heeft daarbij één verrassing in petto: Riechedly Bazoer mag het vanaf de aftrap gaan laten zien.

Jansen stuurt een ongewijzigde defensie in het veld in vergelijking met de wedstrijd tegen FC Utrecht van afgelopen weekend. Dat betekent dat er plek is voor Pantelis Hatzidiakos, Sam Beukema, Maxim Dekker en Milos Kerkez.

Op het middenveld komt het konijn uit de hoge hoed: Riechedly Bazoer mag het op zijn vertrouwde plek gaan laten zien vanaf minuut één. Zijn directe linie-collega’s zijn Jordy Clasie en Tijani Reijnders.

In de aanval moet de toch uitstekend presterende Myron van Brederode genoegen nemen met een plek op de bank. Zijn plek wordt ingenomen door de absolute vedette van de Alkmaarders: Jesper Karlsson. Dani de Wit en Yukinari Sugawara complementeren de voorhoede.

Opstelling AZ: Verhulst; Hatzidiakos, Beukema, Dekker, Kerkez; Clasie, Bazoer, Reijnders; Sugawara; De Wit; Karlsson.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!