Nieuws

Vuurdoop voor Zürich-trainer: 'Respect voor PSV, maar geen angst'

Vuurdoop voor Zürich-trainer: 'Respect voor PSV, maar geen angst'

13-10-2022 13:56 Laatste update: 15:19

PSV zal donderdagavond diep moeten gaan om FC Zürich te verslaan. De Eindhovenaren staan in hun derde poulewedstrijd van de Europa League tegenover de Zwitsers kampioen, waarvan het vorige week nog gemakkelijk met 1-5 van won.

"We kunnen eigenlijk alleen maar winnen", zegt de kersverse Zürich-trainer Bo Henriksen tegen het Zwitserse Blick. Hij is na het ontslag van Franco Foda aangesteld en maakt daarom tegen PSV zijn vuurdoop mee. "We hebben respect voor PSV, maar geen angst. We willen genieten van het spel in dit fantastische stadion. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat het team over het veld zal gaan scheuren."

Volgens het Zwitserse tabloid is Henriksen goed gehumeurd. Tijdens de training speelde hij zelfs zelf mee in een rondo. "Natuurlijk kun je zien dat het team de laatste tijd niet vaak heeft gewonnen. Maar daarom breng ik nu kracht en energie in het team. Het belangrijkste is dat we moedig spelen en als team opereren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!