Nieuws

Gifbeker nog niet helemaal leeg voor Twente: Tzolis aan de kant tot de winterstop

Gifbeker nog niet helemaal leeg voor Twente: Tzolis aan de kant tot de winterstop

12-10-2022 14:20

FC Twente zal het tot aan de winterstop moeten doen zonder Christos Tzolis. De aanvaller raakte geblesseerd in het duel met Feyenoord en zal zich de komende periode moeten gaan richten op zijn revalidatie.

Tzolis begon zondag nog als bankspeler aan het duel tegen Feyenoord, maar mocht halverwege de tweede helft alsnog invallen. Die invalbeurt was van korte duur: de Griek verliet na slechts acht minuten al weer het veld.

Nu blijkt dat Tzolis een knieblessure heeft opgelopen, die hem minimaal tot aan de winterstop aan de kant zal houden. Naast de Griek zitten er met Denilho Cleonise en Michal Sadilek nog twee spelers in de lappenmand. Ook aanvaller Vaclav Cerny is er de komende weken niet bij. De Tsjech is voor twee wedstrijden geschorst.

De slechte week van Twente krijgt dus een vervolg. Door het verlies tegen Feyenoord staat het nu op de vijfde plek in de Eredivisie, met een achterstand van vier punten op de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!