Nieuws

'Hardnekkig' gerucht uit Noord-Nederland: Van Wonderen genoemd bij FC Groningen

'Hardnekkig' gerucht uit Noord-Nederland: Van Wonderen genoemd bij FC Groningen

03-12-2021 10:30

Door tegenvallende resultaten staat FC Groningen-trainer Danny Buijs onder druk. De Trots van het Noorden zou met Kees van Wonderen zelfs al een opvolger op het oog hebben.

Van Wonderen beschikt over een aflopend contract en is bezig aan een uitstekend jaar bij Go Ahead Eagles. De oefenmeester dwong promotie naar de Eredivisie af en staat begin december in het linkerrijtje. Het Dagblad van het Noorden spreekt van een 'hardnekkig' gerucht. Groningen zou Van Wonderen nauwlettend in de gaten houden. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus ontkent echter stellig dat er al gesprekken zouden zijn gevoerd. "Dat zou niet netjes zijn."

Het contract van Buijs loopt ook af, waardoor Groningen bij een eventueel vroegtijdig ontslag niet diep in de portemonnee hoeft te graven. Buijs is echter niet van plan de handdoek zelf in de ring te gooien. "Ik zal FC Groningen zeker niet zomaar verlaten", maakt hij kenbaar. De oefenmeester gaat ervan uit dat Groningen hem in elk geval op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. "Dat fatsoen verdien ik wel."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!