Nieuws

Slecht nieuws voor PSV: Saibari dit kalenderjaar uitgeschakeld, streep door WK

Slecht nieuws voor PSV: Saibari dit kalenderjaar uitgeschakeld, streep door WK

12-10-2022 10:54

Ismael Saibari komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor PSV of het Marokkaanse nationale elftal. Dat melden de Eindhovenaren op de clubsite.

De jeugdexponent van PSV brak dit seizoen door bij de ploeg van Ruud van Nistelrooy en was vaste basisspeler. In de wedstrijd tegen sc Heerenveen van afgelopen weekend viel de middenvelder annex aanvaller geblesseerd uit. Uit onderzoek blijkt het om een hamstringblessure te gaan. 'De prognose is dat Saibari in de voorbereiding op de tweede seizoenhelft weer aansluit bij de A-selectie', schrijven de Eindhovenaren op de clubsite.

Door de blessure van Saibari heeft Van Nistelrooy wéér een optie minder in de aanval. De selectie is in aanvallend opzicht al niet breed en momenteel zitten ook aanvoerder Luuk de Jong en Yorbe Vertessen in de lappenmand. Noni Madueke trainde wel weer mee met de selectie, maar is nog niet fit genoeg om te spelen. 

Saibari leek nog even te mogen hopen op een deelname aan het WK in Qatar. De aanvaller maakte afgelopen interlandperiode zijn officieuze debuut voor het Marokkaanse elftal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!