Nieuws

'Krijger' Rüdiger deelt foto op Instagram na lelijke hoofdwond: 'We leven nog!'

'Krijger' Rüdiger deelt foto op Instagram na lelijke hoofdwond: 'We leven nog!'

12-10-2022 09:19 Laatste update: 09:58

Antonio Rüdiger was dinsdagavond dé man bij Real Madrid. De mandekker kopte De Koninklijke in de laatste minuut op gelijke hoogte tegen FC Shakhtar Donetsk, maar liep daar een lelijke hoofdwond bij op. Gelukkig gaat het goed met de mandekker, zo deelt hij op Instagram.

Omdat Real Madrid tegen een achterstand aankeek, werd Rüdiger in de slotfase van het duel naar de spitspositie gestuurd door zijn trainer Carlo Ancelotti. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd ging de mandekker na een lange bal het aanvallende kopduel aan. Dat duel won hij van Shakhtar-doelman Anatolli Trublin, maar niet geheel zonder kleerscheuren.

Rüdiger moest het veld direct met een lelijke hoofdwond verlaten, maar kan niet meer stuk bij zijn ploeggenoten. Door het doelpunt van de voormalig Chelsea-verdediger zijn de Madrilenen na vier Champions League-speelronden al geplaatst voor de knock-out fase van het miljardenbal.

Rüdiger zelf heeft laten weten dat het goed met hem gaat. Dat deed hij door het posten van een ludieke foto waarop te zien is dat de medische staf weer nieuw verband zal moeten aanschaffen. ‘We Alive’, schreef de verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!