Nieuws

Pasveer: 'Er is meer irritatie in de groep, maar we blijven wel bij elkaar'

Pasveer: 'Er is meer irritatie in de groep, maar we blijven wel bij elkaar'

11-10-2022 23:25
0

Volgens Remko Pasveer is Ajax erop gebrand om revanche te nemen op SSC Napoli. De Ajax-goalie erkent dat de Amsterdammers in een lastige fase zitten, maar denkt dat de selectie het helemaal om kan draaien.

Ajax lijkt totaal uit vorm en had afgelopen zaterdag nog veel moeite met FC Volendam. "Het enige wat we kunnen doen is hard werken, erover praten en doorgaan. Dat is iets waar we heel druk mee bezig zijn. We gingen andere dingen doen en we zochten vaak moeilijke oplossingen. Daarnaast heeft het ook met vertrouwen te maken. Als je in een goede fase zit kom je daar makkelijker overheen", aldus Pasveer in gesprek met Ajax TV.

Pasveer denkt dat de Ajax-selectie de situatie op korte termijn kan ombuigen. "Er is meer irritatie in de groep, maar we blijven wel bij elkaar. Alles wat er gezegd wordt, blijft intern. Dat is belangrijk en een positief iets van deze groep", vertelt de goalie, die morgen onder de lat staat als Ajax het weer opneemt tegen Napoli. "Wij gaan daarheen om gas te geven en om te laten zien dat we een goede ploeg zijn in Europa. Iedereen zal gebrand zijn om een goed resultaat te halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie