Carrick is solidair aan ontslagen Solskjaer en stapt op bij Manchester United

Carrick is solidair aan ontslagen Solskjaer en stapt op bij Manchester United

02-12-2021 23:44 Laatste update: 02-12-2021 23:44
Premier League 0 Reacties

Assistent-trainer Michael Carrick heeft zijn ontslag ingediend aan het bestuur van Manchester United. Na het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer nam de Engelsman voor drie duels de honneurs waar als interim-manager. Nu Ralf Rangnick is benoemd tot opvolger van de ontslagen Noor, ziet de voormalig Engels international niet langer een rol voor zich weggelegd bij The Mancunians.  

Onder leiding van Carrick presteerde United prima. Eerst won United de belangrijke Champions League-ontmoeting met Villarreal met 2-0. Daarna werd bij Chelsea enigszins gelukkig een punt gepakt (1-1). Als kers op de taart versloegen The Red Devils Arsenal donderdag met 3-2.  

"Mijn tijd bij deze geweldige club zal altijd als de beste jaren van mijn carrière worden beschouwd. Toen ik voor het eerst tekende, meer dan vijftien jaar geleden, had ik niet in mijn stoutste dromen kunnen denken dat we zo veel prijzen zouden winnen. Ik zal de fantastische herinneringen nooit vergeten, als speler en als lid van de technische staf", reageert de Engelsman op de clubsite op zijn vertrek.  

Carrick besluit met een woord van dank aan alle betrokkenen bij United. "Na veel wikken en wegen heb ik echter besloten dat dit voor mij het juiste moment is om de club te verlaten. Ik wil mijn dank uitspreken aan alle spelers en een speciale vermelding gaat naar het backroompersoneel. Lange uren werken met zo'n geweldige groep mensen is een waar genoegen geweest en ik heb een aantal langdurige vriendschappen gesloten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie