Nieuws

'Ramos riskeert enorme schorsing na agressieve uiting richting scheidsrechter'

'Ramos riskeert enorme schorsing na agressieve uiting richting scheidsrechter'

11-10-2022 13:35

Sergio Ramos mocht in het duel tussen Stade de Reims en Paris Saint-Germain met een rode kaart vertrekken wegens aanmerkingen op de arbitrage en kan wel eens tegen een megaschorsing aankijken. De Spanjaard riskeert een schorsing van maar liefst zeven wedstrijden.

Volgens RMC Sport is scheidsrechter Pierre Gaillouste, die de rode kaart trok, niet mild geweest in zijn verslag van de wedstrijd. Ramos leek de wedstrijd te moeten verlaten wegens aanmerkingen op de arbitrage, maar volgens Gaillouste was de Spanjaard agressief en was dat de hoofdoorzaak van de rode prent. 

Op de beelden was te zien dat Ramos het op zijn zachtst gezegd oneens was met een besluit van de arbiter. Trainer Christophe Galtier sprong na het duel in de bres voor Ramos en verklaarde dat het om een misverstand ging en Ramos iets zei wat op de Spaanse velden als minder beledigend wordt ervaren. De scheidsrechter is het hier duidelijk niet mee eens en heeft dat aangegeven in het verslag. 

Ramos riskeert een schorsing van zeven wedstrijden door zijn uitingen. De Spanjaard kende een trage start in de Franse hoofdstad, maar had inmiddels de smaak goed te pakken en speelde dit seizoen veertien wedstrijden voor de grootmacht. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!