Nieuws

Slot blijft rekening houden met Twente na overwinning: 'Is een directe concurrent'

Slot blijft rekening houden met Twente na overwinning: 'Is een directe concurrent'

11-10-2022 07:47

Arne Slot kwam zondag als winnaar uit de bus in het duel met FC Twente, maar de trainer van Feyenoord houdt nog altijd rekening met de Tukkers. Volgens de 44-jarige Nederlander blijft FC Twente een geduchte concurrent van de Rotterdammers. 

In het persmoment na afloop van het duel stelt Slot de ploeg van Ron Jans allerminst af te schrijven na de nederlaag tegen Feyenoord. "We hebben nu de nul gehouden, maar hebben veel meer kansen moeten toestaan dan in alle andere wedstrijden hiervoor. Hoe ik FC Twente inschaal? Wij hebben gewonnen van een ploeg die ik op dit moment zie als onze directe concurrent. Vorig jaar zijn ze drie punten achter ons geëindigd, alles bij elkaar gehouden, ze stonden nu ook maar één punt achter ons."

Feyenoord verstevigde door de overwinning de vierde plaats en ziet Twente op vier punten achterstand. AZ staat als koploper drie punten voor op de Rotterdammers en is de enige ploeg die dit seizoen nog geen nederlaag leed in de Eredivisie.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!