Nieuws

Dybala moet voor WK vrezen door blessure: 'Het ziet er slecht uit voor hem'

Dybala moet voor WK vrezen door blessure: 'Het ziet er slecht uit voor hem'

10-10-2022 10:14 Laatste update: 10:18

Paulo Dybala moet mogelijk het WK in Qatar aan zich voorbij laten gaan. De Argentijn blesseerde zichzelf zondag tijdens het nemen van een strafschop en de pregnose lijkt niet goed. 

AS Roma ontving Lecce en in de tweede helft zette Dybala zijn ploeg op voorsprong via een strafschop. De Argentijn moest daarna echter worden gewisseld vanwege een dijbeenblessure. Tijdens de strafschop ging er iets mis bij Dybala en het ziet er niet goed uit. 

Trainer José Mourinho liet zich na het duel kort uit over de blessure van zijn sterspeler. "Het ziet er slecht uit voor hem, heel slecht", stelt Mourinho op het persmoment na afloop. "Ik ben geen dokter, maar met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, en als ik met Paulo praat, dan is het onwaarschijnlijk dat we Dybala dit jaar nog in actie gaan zien."

Dybala verliet afgelopen zomer Juventus om zich bij Roma te scharen. Georginio Wijnaldum maakte ook de overstap naar de Rossoneri, maar de Nederlander brak vlak na zijn transfer zijn scheenbeen en is nog altijd aan het herstellen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!