Nieuws

'Arnesen in de winter pas met Feyenoord om tafel over mogelijk nieuw contract'

'Arnesen in de winter pas met Feyenoord om tafel over mogelijk nieuw contract'

02-12-2021 15:29
0

Frank Arnesen heeft zijn toekomstgesprekken bij Feyenoord uitgesteld. De technisch directeur loopt komende zomer uit zijn contract bij de Stadionclub, maar hij wil pas in de winterstop praten over een mogelijk langer verblijf.

Volgens Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam lijkt het erop dat de Deen langer door wil. Volgend seizoen zal hij samen met de nieuwe algemeen directeur Dennis te Kloese de directie vormen. "Hij wil er wel pas in de winterstop over praten. Maar hij heeft het naar zijn zin en wil ook best doorgaan", vertelt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. "Hij wacht ook af wat Te Kloese doet. Hij heeft zich als general manager vaak met voetbalzaken bemoeid."

"Normaal gesproken is er geen enkele reden om niet met hem door te gaan", vervolgt de clubwatcher. Arnesen sprak zich eerder dit seizoen al uit over zijn toekomst. Hij liet toen weten te twijfelen, aangezien hij bijna 65 wordt en dus misschien met pensioen wil. De Deen is twee jaar technisch directeur in Rotterdam-Zuid. Daarvoor was hij werkzaam bij onder meer PSV, Chelsea en Tottenham Hotspur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie