Tuchel doet opvallende uitspraak na winnende goal Ziyech: 'Dat is mijn schuld'

Tuchel doet opvallende uitspraak na winnende goal Ziyech: 'Dat is mijn schuld'

Thomas Tuchel vindt dat Chelsea woensdagavond onterecht heeft gewonnen van Watford. Door een doelpunt van Hakim Ziyech namen The Blues drie punten mee naar huis, maar de Duitse oefenmeester had vrede met één punt gehad.

Mason Mount zette de bezoekers op voorsprong, maar na de gelijkmaker vlak voor rust was Chelsea de weg kwijt. "We waren heel slordig, dat is niets voor ons. Ik had het gevoel dat we er niet klaar voor waren. Dat is ook mijn schuld, want ik moet ons voorbereiden op wat gaat komen. Dat is niet gelukt", stelt Tuchel in gesprek met BBC Sport.

Ziyech stelde twintig minuten voor tijd met een hard schot in het dak van het doel voor de driepunter. De Duitser probeerde met Ziyech een slotoffensief te forceren, maar rekende niet meer op een treffer. "Je kan duels winnen of verliezen, maar we kwamen überhaupt niet in de duels. We waren echt aan het ploeteren. Ik geef toe dat we geluk hadden dat we wonnen. We waren niet onszelf."

Door de minimale zege blijft Chelsea koploper van de Premier League. Manchester City volgt op één punt, terwijl Liverpool met twee punten achterstand derde staat. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie