Nieuws

'Oriënterende transfergesprekken tussen FC Twente-verdediger Hilgers en Feyenoord'

'Oriënterende transfergesprekken tussen FC Twente-verdediger Hilgers en Feyenoord'

02-12-2021 13:34 Laatste update: 13:42

FC Twente-revalatie Mees Hilgers staat in de belangstelling van Feyenoord. Volgens Feyenoord Tranfermarkt heeft de club de jongeling inmiddels benaderd voor onderhandelingen en zijn de eerste gesprekken gevoerd.  

Hilgers speelde dit seizoen al dertien wedstrijden voor de ploeg van Ron Jans. Na vorig jaar slechts 24 minuten mee te hebben gedaan is de verdediger dit jaar basisspeler. FTM schrijft dat er 'recentelijk een oriënterend gesprek' heeft plaatsgevonden met de stopper. Wat de inhoud en uitkomst van het gesprek was, blijft onduidelijk.  

Of de Stadionclub de komst van Hilgers kan bekostigen is de vraag. Voor de FC Twente-speler moet een transfersom op tafel komen, aangezien hij tot medio 2023 vast ligt bij de Enschedeërs. Daarnaast heeft de club een eenzijdige optie het contract tot 2024 te verlengen. Duidelijk is dat Frank Arnesen diep in de buidel moet tasten voor de komst van de talentvolle verdediger. 
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!