Nieuws

'Di María opnieuw slachtoffer van inbraak, derde keer al voor Argentijn'

'Di María opnieuw slachtoffer van inbraak, derde keer al voor Argentijn'

07-10-2022 10:48 Laatste update: 11:06

Ángel Di María heeft donderdagavond opnieuw een woninginbraak meegemaakt. Dankzij het alarmsysteem was de politie er echter snel bij, waardoor één van de boeven werd opgepakt. Dat brengt Sky Sport Italia

Het waren moment van angst voor Di María en Dušan Vlahović, die bij de Argentijn op bezoek was. Een bende overvallers probeerde de woning van de Juventus-speler binnen te dringen waardoor het alarmsysteem werd geactiveerd. Daardoor was de politie razendsnel ter plekke en kon het een sprintende vluchter aanhouden.

Er wordt nu onderzocht hoeveel criminelen er precies aanwezig waren tijdens de poging tot overval op het huis van de Argentijn. Het is onduidelijk wat en hoeveel er is meegenomen in de korte tijd die de indringers hadden.

Voor Di María is het niet de eerste keer dat er bij hem wordt ingebroken. In Parijs werd zijn huis ook overvallen en werd er rond de €500.000,- aan spullen meegenomen. In 2015 werd zijn huis in Manchester overvallen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!