Reactie

Bel Hassani was 'vaste klant bij eettentjes', maar heeft knop nu omgezet

Bel Hassani was 'vaste klant bij eettentjes', maar heeft knop nu omgezet

07-10-2022 10:29

Iliass Bel Hassani schitterde tussen 2013 en 2016 bijna wekelijks in het shirt van Heracles Almelo. Na zijn transfer naar AZ Alkmaar wist hij echter weinig indruk meer te maken. Later verkaste hij naar FC Groningen, PEC Zwolle, Al-Wakrah en Ajman Club. Nu speelt hij voor RKC Waalwijk. Tegenover de NOS deelt hij zijn verhaal.

Bel Hassani is sterk begonnen aan het seizoen met vier doelpunten en een assist in zeven duels. Vorig seizoen liep het nog niet zo goed bij RKC. Hij moest vaak genoegen nemen met een plek op de bank. "Mensen twijfelden aan mijn kwaliteiten. Dat heeft geknaagd aan mij. Ik ben deze zomer met mijn gezin op vakantie gegaan naar de Maladieven. Daar heb ik goed nagedacht", vertelt hij. "Ik zei tegen mezelf: je gaat iedereen nu laten zien wat je kan."

Over zijn tijd bij AZ is hij niet trots. "Ik ging vaak uiteten in Amsterdam. Ik was vaste klant bij lekkere eettentjes. Nu heb ik mijn vrouw. Zij kookt fantastisch en weet wat ik moet eten", besluit hij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!