Schuurs: Ik weet wat mijn positie is en ik weet wat er moet gebeuren

Schuurs: "Ik weet wat mijn positie is en ik weet wat er moet gebeuren"

02-12-2021 11:29 Laatste update: 11:35
Eredivisie 0 Reacties

In aanloop naar de Eredivisie-ontmoeting tussen Ajax en Willem II ging ESPN langs bij de Amsterdammers. Perr Schuurs werd gevraagd naar de prestatie van de huidige koploper. De Limburger besprak daarnaast zijn eigen rol. 

"Eigenlijk hebben we tot nu toe al te veel punten laten liggen. Voor ons is het taak om in december alles te winnen en gewoon al die punten te pakken", laat Schuurs weten. De jonge verdediger is dit seizoen voornamelijk bankzitter en startte dit seizoen slechts twee keer in de basis in de Eredivisie.  

"Ik weet wat mijn positie is en ik weet wat er moet gebeuren. Ik heb wel vertrouwen in de tweede seizoenshelft en dat er meer minuten voor mij gaan komen," besluit de manddekker. De verdediging bestaande uit Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind staat als een huis. 

De Godenzonen incasseerden dit seizoen slechts twee tegentreffers. Des te opvallender is dat Ajax in beide wedstrijden waarin het een tegen goal kreeg, twee keer puntverlies leed. Donderdagavond komt Willem II op bezoek in de Amsterdam Arena.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie