Nieuws

Ten Hag wil meer 'intensiteit' bij United: 'Zijn op dit moment absoluut niet goed'

Ten Hag wil meer 'intensiteit' bij United: 'Zijn op dit moment absoluut niet goed'

07-10-2022 07:50

Erik ten Hag vraagt meer 'intensiteit' van Manchester United dan ze tot nu toe hebben laten zien. The Mancunians wonnen donderdagavond in een matig duel maar nipt van Omonia Nicosia.

"We moeten doorgaan, onszelf verbeteren en het maximale geven, want goed is voor mij niet goed genoeg. En op dit moment zijn we absoluut nog niet zo goed", aldus Ten Hag na de 3-2 zege, geciteerd door De Telegraaf. "We hebben dat zondag gezien en we moeten het nog veel beter doen. Ik denk dat het grootste probleem is, en dat is wat we eerder in wedstrijden veel beter deden: de intensiteit."

"We moeten elke wedstrijd de intensiteit op het veld brengen. Dat was het grote verschil tussen City en United, dus dat is de eis aan onze ploeg, aan al onze spelers, daar moet iedereen verantwoordelijkheid voor nemen."

Zondag verloor Manchester United met liefst 6-3 van stadgenoot Manchester City. Donderdagavond herstelde de ploeg van Ten Hag zich dus enigszins door met 2-3 te winnen van Omonia Nicosia. Komende zondag staat het Premier League-duel met Everton op het programma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!