Nieuws

Goudhaantje van PSV is tevreden na ruime zege: Ik heb mezelf wel laten zien

Goudhaantje van PSV is tevreden na ruime zege: "Ik heb mezelf wel laten zien"

06-10-2022 23:43

Yorbe Vertessen is dolblij met zijn twee treffers in het duel met FC Zürich. De Belgische aanvaller had een groot aandeel in de 1-5 overwinning die PSV boekte in Zwitserland.

"De goals waren heel lekker, zeker omdat we iets moesten doen na de wedstrijd tegen Cambuur", reageert Vertessen na afloop bij ESPN. "Als je dan met twee goals op voorsprong komt, kill je de wedstrijd al een beetje. Dat is gewoon heel lekker. Ik maak gewoon twee hele snelle en goede goals vandaag. Ik heb mezelf wel laten zien."

Vertessen had in het begin van het seizoen een blindedarmontsteking, maar lijkt weer helemaal op de weg terug. "Het was toch wel even heel moeilijk voor me. Ik heb een mindere periode gehad. Maar ik voel nu aan mezelf dat ik mijn basis en goede gevoel terug heb. Ik wil daar nu verder aan bouwen en stappen maken. Ik heb het moeilijke moment achter me kunnen laten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!