Nieuws

Flemming maakt mede door prachtgoal indruk in de Engelse Championship

Flemming maakt mede door prachtgoal indruk in de Engelse Championship

6 oktober - 16:49 Laatste update: 17:03
0

Zian Flemming is op dreef in de Engelse Championship. De aanvallende middenvelder scoorde woensdagavond een prachtgoal en wordt door de Engelse media de hemel in geprezen.

Flemming verkaste afgelopen zomer van Fortuna Sittard naar Millwall FC. In de Championship kan de Nederlander rekenen op een basisplaats en maakt hij indruk op de pers. Woensdagavond bekroonde Flemming zijn sterke optredens van de laatste weken, door een prachtgoal te scoren tegen Rotherham United. Sky Sport schreef over een briljant doelpunt dat in de bovenhoek werd geknald en ziet de constante dreiging van de Nederlander. BBC Sport spreekt over een verbluffend schot.

Millwall-manager Gary Rowett vertelde na afloop op de persconferentie over zijn vertrouwen in de Nederlander. "Zian is een getalenteerde jongen die enorm gaat profiteren van wedstrijden als deze, die heel anders zijn dan in de Eredivisie. Ik denk dat hij alleen nog maar beter wordt." De manager bewondert het feit dat de middenvelder tweebenig is. "Hij had een geweldig schot met links, maar raakte de lat met zijn rechtervoet. Hij heeft een beetje van alles."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie