Nieuws

'Chelsea niet bereidt om aflopend contract van Franse sterkhouder te verlengen'

'Chelsea niet bereidt om aflopend contract van Franse sterkhouder te verlengen'

06-10-2022 15:20

N'Golo Kanté lijkt op zoek te kunnen gaan naar een nieuwe club. De Fransman zou volgens Foot Mercato te horen hebben gekregen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengt. Daarmee lijkt een succesvolle samenwerking ten einde te komen.

Chelsea zou geen interesse hebben in een langer dienstverband met de Fransman. Volgens The Blues is de defensieve middenvelder te blessuregevoelig waardoor een langdurig contract te zwaar op de begroting zou drukken. De speler zou zelf al op de hoogte zijn van het nieuws en op zoek zijn naar een nieuwe club. Echter wil Kanté graag in Londen blijven waardoor zijn zaakwaarnemer al contact heeft gehad met zowel Arsenal als Tottenham Hotspur.

Zijn periode bij Chelsea is uiterst succesvol te noemen. De Fransman won bij de Londenaren zowel de Champions League als de Europa League en won daarnaast de Engelse landstitel. Dit seizoen staat de teller pas op twee wedstrijden voor de middenvelder aangezien hij met een dijbeenblessure kampt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!