Nieuws

'WK-deelname op de tocht voor Walker: Engelsman enkele weken uit roulatie'

'WK-deelname op de tocht voor Walker: Engelsman enkele weken uit roulatie'

06-10-2022 13:53 Laatste update: 14:04

De WK-deelname van Kyle Walker staat op de tocht. De Engels international is succesvol geopereerd aan een liesblessure en is daardoor enkele weken uit roulatie.

Woensdagavond ging Manchester City-trainer Pep Guardiola na de 5-0 overwinning op FC Kopenhagen op de persconferentie in op de blessure van Walker. "Hij zal er een tijdje uit zijn. Ik weet niet hoelang. Meer kan ik niet zeggen. We zullen met de doktoren overleggen. Hopelijk is hij hersteld voor het WK. Ik weet hoe belangrijk het WK is voor de spelers maar eerlijk gezegd weet ik het echt niet op dit moment."

Walker tweette zelf vanuit het ziekenhuis dat het goed met hem gaat. "Als spelers moeten we aanvaarden dat blessures deel uitmaken van de sport waar we van houden. Mijn operatie dinsdag was een succes en ik kan mij nu concentreren op mijn herstel en het opnieuw fit worden. Ik blijf mijn teamgenoten elke dag aanmoedigen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!