'Seizoen van Heraclied Azzaoui voorbij na vervelende Kuip-blessure'

'Seizoen van Heraclied Azzaoui voorbij na vervelende Kuip-blessure'

Ismail Azzaoui viel woensdagavond geblesseerd uit tijdens Feyenoord-Heracles Almelo en lijkt zijn voorlopig laatste wedstrijd gespeeld te hebben. De in Brussel geboren aanvaller scheurde al twee keer eerder zijn kruisband af en volgens TC/Tubantia heeft het noodlot opnieuw toegeslagen.

Azzaoui ging na een duel met Tyrell Malacia schreeuwend naar de grond en werd – na een behandeling van meerdere minuten – per brancard afgevoerd. Na afloop stapte hij op krukken de bus in. Volgens TC/Tubantia is de kans groot dan zijn seizoen er nu al op zit.

Trainer Frank Wormuth hield direct na afloop al rekening met dat scenario. "We zijn met Azzaoui onze tweede creatieve speler kwijt", werd hij geciteerd door de lokale krant, doelend op Rai Vloet, die onlangs betrokken was bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. "We hebben dit seizoen geen geluk, je kunt ook zeggen: we hebben veel pech."

Azzaoui speelde in het seizoen 2017/2018 voor Willem II en keerde in het najaar van 2020 terug in de Eredivisie. Zijn teller zal voorlopig op vier goals en zes assists in 32 officiële Heracles-optredens blijven staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie